HELP trgovina, proizvodnja in storitve d.o.o.

Mariborska cesta 24
2212 Šentilj v Slovenskih goricah
Osnovni podatki o podjetju
E-mail:
info@help.si
Tel:
(02) 651 34 71
Fax:
(02) 650 00 72
Dežurna služba:
(02) 651 34 71, (02) 650 00 70, 041 645 627
Davčna številka:
85868566
Matična številka:
5422604000
Spletna stran:

Podjetje Help d.o.o. deluje na področju pogrebnih dejavnosti že skoraj dve desetletji. V tem obdobju smo pridobili tradicijo pri izvajanju popolnih pogrebnih storitev, ki so vam zanesljivo na voljo, ko to najbolj potrebujete. Vemo kako hudo je žalujočim ob izgubi bližnjega, zato vam zagotavljamo, da se vam bomo popolnoma posvetili in organizirali pogreb, kot ga želite. POKOPALIŠKE STORITVE - izkop in zastuje groba, vgradnjo in odpiranje žarne niše, grobnice, vključno z dekoracijo groba - pripravo mrliške vežice - zagotavljanje pogrebnega moštva - ureditev gomile po pogrebu Zgoraj navedene storitve, zagotavljamo na pokopališčih v Zgornji in Spodnji Kungoti, Svečini, Juriju ob Pesnici, Pernici, Jakobskem dolu, Jarenini, Gorca v Malečniku, Šentilju in Zgornji Velki. PREOSTALA DELA IN STORITVE (ki jih opravljamo na vseh navedenih pokopališčih, razen v Šentilju in Zg. Velki.) - košnjo in čiščenje pokopališč - manjša vzdrževalna dela - čiščenje mrliške vežice - negovanje in obrezovanje zelenih ograj - zimsko službo,...


Ob izgubi drage osebe, vam podjetje HELP d.o.o. nudi celotne storitve, ki zajemajo:
* prevoz preminule osebe (doma in v tujini)
* organizacijo upepelitve in poslovitve pred upepelitvijo
* možnost poslovitve ali molitve v naši Sobi slovesa in spomina (dvorana, ki jo lahko najamete, da se v miru in intimi poslovite od svojih bližnjih, za molitev ali, v kolikor želite, za pripravo manjše pogrebne slovesnosti, kot je recimo pogreb v najožjem družinskem krogu)
* pokop preminule osebe in organizacijo pogrebne slovesnosti (v skladu z vašimi željami pripravimo protokol pogrebne slovesnosti, zagotovimo izvajalce, kot so govornik, pevci, fotograf in snemalec, izvajalci glasbe-trobenta, violina, saksofon, škotske dude,…Na željo zagotovimo tudi izvajanje glasbe po vaši izbiri in možnost molitve. Za vas naredimo tudi brezplačno povečavo slike z okvirjem in priložimo žalno mapo)
* ponujamo velik izbor pogrebne opreme (krste, žare, žarne niše-vse si lahko ogledate v Katalogih pogrebne opreme)
* potrebno dokumentacijo (ureditev izpiskov iz Knjige umrlih, prepis pokojnin, ureditev pogrebnine, posmrtnine,…)
* sprejemamo naročila za cvetje in vence ter zagotovimo dostavo
* nudimo pomoč pri sestavi in objavi osmrtnice v različnih medijih (radio, časopis, internet,…možnost objave osmrtnice je tudi na naši spletni strani)
* pripravimo grob (izkop in zasutje groba, vgradnja in odpiranje žarne niše, odpiranje grobnice,…)
* poskrbimo za prvo ureditev groba (odvoz vencev in oblikovanje gomile; na vašo željo lahko kasneje priskrbimo tudi začasni leseni okvir)
* druge storitve, glede na vaše želje

Pogrebne storitve (prodajo pogrebne opreme, zagotovitev izvajalcev, prevoze in celotno organizacijo pogrebne slovesnosti) nudimo na celotnem območju RS. Zagotavljamo tudi prevoze v in iz tujine ter uredimo vso potrebno dokumentacijo.
Dogovor o organizaciji pogrebne slovesnosti lahko opravite na sedežu našega podjetja, vsak delovnik med 8. in 15. uro. Na vašo željo vas obiščemo na domu, vsak dan v tednu, neprekinjeno (24 ur).