ALMAJA proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.

Jurovska cesta 23
2230 Lenart v Slovenskih goricah
Osnovni podatki o podjetju
E-mail:
almaja@amis.net
Tel:
(02) 720 76 73
Fax:
(02) 729 03 50
Davčna številka:
97083674
Matična številka:
1201654000

ALMAJA, POGREBNA IN POKOPALIŠKA DEJAVNOST JANČIČ

Začetki našega družinskega podjetja segajo tja v leto 1991. Takratna ustanovitelja Alojz (Slavko) in Marija Jančič, sta s svojim delom pričela v majhnih prostorih v Nikovi ulici v Lenartu. Zaradi prostorske stiske in neustreznih skladiščnih prostorov, je v nekaj letih na Jurovski cesti v Lenartu zrasel nov poslovni objekt, kjer je sedež podjetja še danes. Iz Pogrebne in pokopališke dejavnosti Slavko Jančič s.p. smo jo preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo. Po začetnih prvih dveh črkah imen in priimka lastnikov smo jo poimenovali ALMAJA d.o.o.
Z opravljanjem pogrebne in pokopališke dejavnosti se ukvarjamo na področju občin Lenart, Benedikt, Cerkvenjak, Destrnik, Jurovski Dol, Sv. Ana, Sv. Trojica, Trnovska vas, Sv. Andraž, pa tudi v bolj oddaljenih občinah Duplek in Maribor v kolikor se stranke obrnejo na nas. Vršimo tudi prevoze iz tujine in uredimo potrebno dokumentacijo za prevoz.
Pri naših storitvah, katere opravljamo že več kot dve desetletji, se trudimo iti v korak s časom.  V podjetju se trudimo svojcem čimbolj olajšati najtežje trenutke ob izgubi bližnje osebe, jih čimbolj razbremeniti in jim vsestransko pomagati.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Smrt nas pogosto najde nepripravljene, Smo družinsko podjetje, ki vam že od leta 1991 stoji ob strani v težkih trenutkih. ?Poseben poudarek dajemo širokemu izboru storitev, osebnemu svetovanju in tehnični opremljenosti. Profesionalen odnos in izvedba storitev  pa vam bosta dala občutek, da ste zadnje slovo od svojih najbližjih zaupali v prave roke.